Pregatesti blatul asa:
Bati albusurile spuma cu zaharul, apoi adaugi galbenusurile si faina.
Torni compozitita intr-o tava si o dai la cuptor, la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit, tai blatul si pui crema pe care o pregatesti astfel:
- prepari budinca dupa instructiunile de pe plic.
- o lasi la racit si apoi o amesteci cu margarina cu ajutorul mixerului si adaugi zeama de lamaie,precum si zahar dupa gust.
- umpli blatul cu crema obtinuta.
Glazura o pregatesti astfel:
- prepari budinca si calda o intinzi peste prajitura.
Tai prajitura a doua zi.
Pofta Buna!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise