Prajitura Vieneza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foi
  • 7 oua
  • 7 lg faina
  • 7 lg zahar
  • 2 pac de Naty rolls
  • Crema
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 600 ml lapte
  • 12 lg zahar
  • esenta de vanilie
  • 1/2 pac margarina (sau unt)
  • Zahar caramel 300 gr
  • zahar 100ml
  • apa
  • Decor
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se fac doua foi de rulada pe care le glasam cu zaharul caramel stins cu apa .Dupa ce s-a intarit caramelul punem un strat de crema(pe care o preparam dupa instructiunile de pe plic cu diferenta ca in compozitie mai adaugam si margarina)asezam Naty una langa alta ,punem si al doilea strat de crema apoi asezam ultima foaie cu caramelul spre crema .Imbracam cu putina crema si presaram deasupra nuca de cocos sau radem ciocolata .Se lasa la rece de pe o zi pe alta pana ce caramelul se topeste si prajitura poate fi taiata.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise