Prajitura Ziua si Noaptea de post

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 linguri de ulei
  • 14 linguri de zahar
  • 14 linguri de apa
  • 18 linguri de faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • 1 vanilie
  • 2-3 linguri de cacao
  • 1 cana de nuca macinata

Mod de preparare

Se iau primele 3 ingrediente (uleiul, zaharul si apa) si se amesteca bine cu mixerul. Se adauga faina in care s-a amestecat praful de copt si vanilia. La sfarsit se adauga nuca.

In tava unsa si tapetata cu faina se toarna aproximativ jumatate din compozitia rezultata. In jumatatea ramasa se amesteca cacao. Apoi se rastoarna si restul in tava.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise