prajitura "Ziua si noaptea"

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 linguri ulei
  • 14 linguri zahar
  • 14 linguri apa
  • 1-2 linguri plicuri praf de copt
  • 2 pachetele vanilie se amesteca 30 de minute cu 19-20 linguri faina.

Mod de preparare

jumatate din compozitie se toarna in tava unsa su tapetata cu faina ,iar in cealalta jumatate de compozitie punem 2 linguri cacao si turnam peste cealalta jumatate .Cand prajitura este coapta o pudram cu zahar vanilat si nuca de cocos .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise