Prajitura

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat 1: 4 oua;
  • 1 lingura apa;
  • 5 linguri zahar;
  • 5 linguri faina;
  • 1 praf copt .
  • Blat 2: 6 albusuri;
  • 200 gr. zahar;
  • 2 linguri faina;
  • 200 gr. nuci taiate;
  • 1 praf copt.
  • Crema: 6 galbenusuri
  • 200 gr. zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet unt (margarina).

Mod de preparare

Blatul 1: in ordine se amesteca si se coace.

Blatu 2: in ordine se amesteca si se coace.

Crema: 6 galbenusuri frecate cu 200 gr. zahar si 2 linguri cacao si fierte pe baie de aburi.Se raceste si se adauga 1 pachet unt (margarina).

Asamblare: blat 1, crema, blat 2, crema, nuca pralinata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise