Incalzim cuptorul la 150 de grade si tapetam o tava de muffins.
Intr-un bol amestecam faina de biscuiti cu untul pana a devenit o compozitie uniforma. Punem in fiecare manseta o lingura de biscuiti cu unt o nivelam si cu fundul unui pahar o presam bine si da-m la congelator ptr 15 minute.
Amestecam branzeturile si turnam peste baza de biscuiti pana la 3/4 din manseta. Cu o lingurita luam picaturi din dulceata sau gem si picuram pe fiecare prajitura.
Coacem 18-20 de minute pana sunt rumenite Se pastreaza in frigider pana la servire - sunt foarte gustoase.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise