Spumam untul cu zaharul (si un praf de sare), pana obtinem o compozitie pufoasa; adaugam pe rand ouale, si mixam dupa fiecare pentru incorporare. Inglobam faina, si, la urma, coaja de lamaie.
Pregatim o forma de briose: o ungem cu unt sau folosim hartiute individuale, pentru copt. Repartizam compozitia cu ajutorul unei linguri (umplem pana ajungem la 1/3 din inaltimea hartiei, sa ramana loc pentru crescut).
Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, 17-20 de minute, sau pana prajiturelele trec testul scobitorii. Scoatem prajiturile pe un gratar, la racorit.
Pentru glazura punem fructele intr-un robot de bucatarie, le zdrobim, dupa care adaugam si zaharul pudra; amestecam. Daca doriti, puteti trece fructele zdrobite prin sita, pentru un aspect reusit.
Repartizam, cu ajutorul unei lingurite, glazura de fructe peste prajiturile racite.
Decoram cu fructe.
Reteta ii apartine lui Jamie Oliver.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise