Praline Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 140 ml cafea calduta
  • 250 gr mascarpone
  • 24 piscoturi
  • 2 linguri crema de lichior de cappucino
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
  • cacao

Mod de preparare

Piscoturile le-am rupt in doua, le-am pus in robot si le-am macinat.

Intr-un bol punem piscoturile macinate, cafeaua, le amestecam si le lasam 10 minute asa.

Mascarponele il mixam impreuna cu zaharul, esenta si zaharul cu pastai de vanilie pana obtinem o crema.

Peste piscoturi punem crema de mascarpone si amestecam usor cu o paleta de silicon.

Ne udam mainile, rupem bucatele mici din compozitie si formam niste bilute potrivite.

Le tavalim prin cacao din abundenta.

Le dam la rece, apoi pot fi servite.

Tiramisu rețeta originală mai poate astepta, incercati mai intai aceste praline! :)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise