Praz cu masline

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura de praz
  • 100 g masline
  • 1 lingura bulion
  • 2-3 felii de lamaie
  • 1 lingura de zahar
  • 100 ml ulei
  • cub de legume
  • legume

Mod de preparare

Se curata, se spala prazul si se taie in bucati, se rumeneste in ulei. Peste ele se adauga maslinele oparite, feliile de lamaie, bulionul amestecat cu apa calduta si zaharul ars. Se acopera cu apa si se pune la fiert impreuna cu supa de la un cubul de legume pina se inmoaie prazul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise