Pricomigdale cu ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •250 gr zahar
  • •250 gr migdale macinate (puteti folosi si nuca in loc de migdale)
  • •100 gr ciocolata rasa
  • •4 albusuri

Mod de preparare

Amestecam bine migdalele cu 200 gr zahar, adaugam ciocolata si un albus nebatut.

Separat, batem spuma albusurile cu 50 gr zahar. Incorporam albusurile in compozitia de migdale.

Tapetam o tava cu hartie de copt si le coacem in cuporul bine incins cam 10-15 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise