Pricomigdale cu ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. zahar
  • 250 gr. migdale
  • 100 gr. ciocolata
  • 4 oua
  • unt
  • faina

Mod de preparare

Se freaca 250 gr. de migdale curatate si macinate cu 200 gr. zahar, 100 gr. ciocolata rasa si un albus nebatut, pana se face ca o crema groasa. Deoparte se bat spuma 3 albusuri la care se adauga 50 gr. zahar. Se amesteca toate impreuna si se pun cu lingurita turtite pe o tava unsa cu unt si presarata cu faina sau pe foi de hartie alba. Se coc o jumatate de ora la foc potrivit. Se scot de calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise