Lamia se da pe razatoare ,iar migdalele se curata si se prajesc putin,apoi se piseaza marunt.Intr-o cratita,pe foc mic,se pun doua linguri de zahar sa se caramelizeze.Cand zaharul capata o culoare maronie ,se stinge cu o lingura de apa si se amesteca ,lasandu-se pe foc pana se scade apa aproape complet.Se amesteca zaharul caramelizat cu migdalele.Separat,se amesteca faina cu restul de zahar ,doua galbenusuri si coaja de lamaie pana cand se obtine un aluat bun de intins o foaie circa 5 mm.Se taie in patratele ,apoi se acopera cu glazura de migdale si zahar caramelizat mai sus
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise