Prune umplute cu branza dulce

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 prune
  • 30 alune
  • 100g branza dulce
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura vin rosu

Mod de preparare

Spalam prunele,le scoatem samburii(fara a desprinde prunele de tot) si le lasam la scurs.

Amestecam branza cu smantana,alunele intregi si vinul.

Umplem prunele cu aceasta crema,dar sa fie si cate o aluna in mijloc.

Pot fi servite ca aperitiv.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise