PRUNE UMPLUTE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg.prune uscate,
  • 200g.salam,
  • 3 felii subtiri de slanina afumata,
  • 50g.cascaval .
  • 50g.telemea,
  • 50g.parmezan ras,
  • 1 pahar ceai tare;

Mod de preparare

1.Prunele se tin 10 minute in ceaiul fierbinte,apoi li se scot samburii si se umplu astfel:unele cu cascaval ras amestecat cu telemea,altele cu bucatele de salam si care raman se invelesc in bucatele de slanina afumata.

2.Se aranjeaza intr-o forma de jena,cu putin unt,se presara cu parmezan ras si se tin 15 minute la foc rapid.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise