Pudding din coacaze rosii

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g coacaze
  • 12 felii de paine cu mult miez
  • 1/2 l lapte
  • 2 prafuri de vanilie
  • 4 oua
  • 200g zahar
  • 50g unt

Mod de preparare

Feliile de paine se curata de coaja si se taie triunghiuri. Se unge cu unt o forma rotunda de Jena, cu peretii inalti, si se asaza in ea alternativ un strat de triunghiuri de paine dispuse in stea, unul de coacaze, terminand cu un strat de coacaze. Separat bateti ouale intregi ca ptr. omleta, adaugati zaharul si vanilia, apoi laptele clocotit si fierbeti la foc mic cateva minute. Turnati aceasta crema putin racita peste coacaze si paine. Lasati sa se imbibe cateva minute, apoi coaceti la foc potrivit 35 min. Serviti cald sau rece, presarat cu zahar.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise