Pui crocant

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1piept de pui sau 3-4 pulpe dezosate
  • 100g iaurt
  • 150g pesmet
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa.

Mod de preparare

Tai carnea bucati. Amesteci iaurtul cu aceeasi cantitate de apa si lasi carnea in aceasta compozitie 30 de minute la temperatura camerei. Intre timp amesteci pesmetul cu boia, sare, piper dupa gust. Dupa cele 30 de minute scoti bucatile de carne din iaurt, le treci prin pesmet, le scuturi de surplus si le prajesti in ulei incins. le scoti pe servetele absorbante.

*eu am folosit de data asta amestec picant pt pane de la Kamis dar nu am fost multumita. Altadata am facut cu pesmet si au fost mai bune, deci nu va recomand sa luati din comert amestecuri de pane pt aceasta reteta, mai bine folositi pesmet.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise