Pui cu broccoli in aspic

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr piept de pasare
  • 100 gr smantana
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina1 ceapa
  • 59 gr brocoli
  • cateva bobe de piper
  • zeama de la o lamaie
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe pieptul cu morcovii, ceapa si telina. Separat se fierb buchetele de broccoli. Se pune gelatina la inmuiat 10 min in 100 ml apa rece, apoi se dizolva la bain-marie.

Se da prin masina prin tocat carnea, ceapa, telina apoi se amesteca cu gelatina, zeama de lamaie, smantana si sare.

Se aseaza intr-o tava tapetata cu folie compozitia tocata, iar la mjloc se aseaza buchetele de brocolii si morcovul in lateral.

Se baga tava la frigider cel putin 2 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise