pui cu tarhon si piure

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • ulei de masline
  • ceapa
  • ciuperci
  • frisca lichida
  • mustar
  • tarhon
  • piure de cartofi
  • cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o tigaie , se adauga capele taiate felii si se calesc usor timp de 4 min, pana s-au imnuiat .

Se adauga bucatile de pui , ciupercile si se prajesc timp de 3-4 min.

Se pun frisca, mustarul , tarhonul si condimentele intr-un vas, se emulsioneaza amestecul si apoi se muta compozitia cu pui intr-un alt vas si se toarna deasupra amestecul cremos.

Se prepara piureul si se lasa sa se raceasca , dupa care se amesteca cu compozitia de pui.

Se coace la cuptor 35-40 min .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise