pui marocan prajit la minut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • ardei iute
  • usturoi
  • lamaie
  • portocale
  • ulei de masline
  • scotisoara
  • stafide
  • menta uscata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca ardeiul iute, sucul de lamaie si de potocala, 100 ml de ulei , scortisoara ,stafide si se toarna acest amestec peste carnea de pui . Se lasa sa stea 10 min la cuptor.

Se incinge restul de de ulei intr-un vas, apoi se muta puiul din marinata in uleiul infierbantat .Se prajeste pana devine auriu.

Se toarna marinata, se lasa sa dea in clocot si se asezoneaza dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise