pui marocan prajit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • ardei iute
  • usturoi
  • lamaie
  • portocale
  • ulei de masline
  • scotisoara
  • stafide
  • menta uscata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca ardeiul iute, sucul de lamaie si de potocala, 100 ml de ulei , scortisoara ,stafide si se toarna acest amestec peste carnea de pui . Se lasa sa stea 10 min la cuptor.

Se incinge restul de de ulei intr-un vas, apoi se muta puiul din marinata in uleiul infierbantat .Se prajeste pana devine auriu.

Se toarna marinata, se lasa sa dea in clocot si se asezoneaza dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise