Pui Milanez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 2 piepti de pui
  • 2 felii groase de mozarella
  • 1 rosie
  • 1 lingurita rasa de busuioc uscat
  • 2 linguri cu varf cu pesmet
  • ulei, sare, piper
  • garnitura de legume sau piure de cartofi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un buzunar. Rosia se taie rondele de 0,5 cm. In fiecare buzunar se pune o felie de mozarella -lunga cat buzunarul, felii de rosie, busuioc si piper.

Se da drumul la cuptor la foc mediu. Se unge pieptul de pui cu ulei si se tavaleste prin pesmet. Se pune in tava, eventual pe folie de aluminiu si se da la cuptor aproximativ 25-30 de minute pana se rumeneste. Se serveste cald alaturi de garnitura de legume sau piure de cartofi insotit de salata asortata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise