pui si carnati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pui
  • carnati de porc
  • ulei de masline
  • ceapa
  • ciuperci
  • usturoi
  • faina
  • supa de pasare
  • bulion
  • vin rosu
  • cimbru
  • frunze de dafin
  • sunca afumata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

calesc in ulei incins ceapa si carnatii ,6-7 min pana devin maronii. Se scot din vas si se pun de-o parte. In uleiul ramas pe prajesc bucatile de pui , timp de 10 min. Se adauga ciupercile si usturoiul si se mai calesc impreuna 5 min. Carnatii se taie in bucati de 2,5 cm si se adauga in caserola cu pui , impreuna cu ceapa. Se adauga faina, amestecand continuu, timp de 1 min, apoi supa de pasare, bulionul, vinul, cimbrul si se fierb pana ce da totul in clocot. Se adauga sunca , se acopera vasul si se lasa la foc mic pana cand scade sosul si se obtine consistenta dorita. La sfarsit se asezoneaza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise