pulpa de pui cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • ceapa
  • ciuperci
  • pasta de tomate
  • ulei
  • usturoi
  • faina
  • piper
  • supa de oase
  • patrunjel verde
  • vin alb
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa.

Ciupercile , ceapa si usturoiul se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml de supa de oase rece, pasta de tomate, cantitatea de supa de oase ramasa, piper,sare si se fierb 10 min.

Se adauga bucatile de carne si se continua fierberea 20 min. La sfarsit se adauga vin si patrunjel verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise