pulpa de pui la ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • ceapa
  • ciuperci
  • pasta de tomate
  • ulei
  • usturoi
  • faina
  • piper
  • supa de oase
  • patrunjel verde
  • vin alb
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa.

Ciupercile , ceapa si usturoiul se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml de supa de oase rece, pasta de tomate, cantitatea de supa de oase ramasa, piper,sare si se fierb 10 min.

Se adauga bucatile de carne si se continua fierberea 20 min. La sfarsit se adauga vin si patrunjel verde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise