Pulpe false de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -cartofi
  • -morcovi
  • -telina
  • -mazare
  • -condimente(sare,piper,cimbru,ardei uscat)
  • -usturoi
  • -patrunjel verde
  • -sticsuri
  • pentru aluat:
  • -o cescuta de apa minerala
  • -o lingura de ulei
  • -un praf de sare
  • -faina cat sa iasa un aluat ca de paine

Mod de preparare

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine si l-am lasat la odihna cat timp m-am ocupat de legume.

Am pus toate legumele la fiert. Cand au fost gata, cu o furculita le-am pasat mai grosolan.Am adaugat condimentele si patrunjelul tocat marunt si am amestecat usor.Dupa ce am omogenizat compozitia, am modelat "pulpele", punand in capatul fiecareia cate un stics, acesta fiind "osul" de la pulpa.

Cand am terminat de modelat, am intins aluatul intr-o foaie, pe care am taiat-o fasii nu prea late.Fiecare "pulpa" am luat-o si am infasurat-o intr-o banda de aluat.Cand au fost gata, le-am prajit in ulei incins, pana cand s-au rumenit.Le-am scos pe un servetel absorbant fiind gata sa fie mancate,alaturi de un sos de rosii,picant.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise