Pumpkin pie (dovleac)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 cupe de pumkin la conserva;
  • - 1 conserva de lapte condensat;
  • - 1 lingurita de scortisoara macinata;
  • - 1/2 lingurita de ginger macinat;
  • - 1/2 lingurita de nutmeg (nucsoara) macinat;
  • - 1/2 lingurita de sare;
  • - 1 bucata de aluat de placinta necopt;
  • - 4 albusuri.

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 425F. Se amesteca dovleacul cu toate ingredientele si se pune peste forma unde deja s-a asezat aluatul. Se coace pentru 15 minute apoi reducem temperatura la 350F si se mai coace pentru 25-30 minute. Se poate servi cu frisca si caramel sau cum doreste fiecare. Eu am pus si niste nuci care aici se numesc Pecan.

Enjoy!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise