Pumpkin pie (dovleac)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 cupe de pumkin la conserva;
  • - 1 conserva de lapte condensat;
  • - 1 lingurita de scortisoara macinata;
  • - 1/2 lingurita de ginger macinat;
  • - 1/2 lingurita de nutmeg (nucsoara) macinat;
  • - 1/2 lingurita de sare;
  • - 1 bucata de aluat de placinta necopt;
  • - 4 albusuri.

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 425F. Se amesteca dovleacul cu toate ingredientele si se pune peste forma unde deja s-a asezat aluatul. Se coace pentru 15 minute apoi reducem temperatura la 350F si se mai coace pentru 25-30 minute. Se poate servi cu frisca si caramel sau cum doreste fiecare. Eu am pus si niste nuci care aici se numesc Pecan.

Enjoy!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise