Punci cu amestec de plante aromatice

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ½ l vin rosu
  • coaja de scortisoara
  • 3 cuisoare
  • 1/2 lingurita creson
  • 1/2 ceasca infuzie de salvie
  • 1/2 ceasca infuzie de maghiran
  • 1/2 ceasca infuzie de cimbru
  • 1 ½ lingurite coaja de portocala rasa
  • 1 lingurita coaja de lamâie rasa
  • 1 lingura zahar
  • 1 ceasca lapte
  • 1 ceasca stafide
  • 1 ceasca migdale curatate. taiate
  • 1 lingura cimbru si flori de limba mielului (pentru omat)

Mod de preparare

1. Se fierb in vin plantele aromatice si zaharul 20 de minute. Se adauga toate infuziile, coaja de lamâie si de portocala, stafidele, migdalele si se amesteca bine.

2. Se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute.

3. Punciul se serveste cald ornat cu cimbru si flori de limba mielului.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise