Punci cu amestec de plante aromatice

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ½ l vin rosu
  • coaja de scortisoara
  • 3 cuisoare
  • 1/2 lingurita creson
  • 1/2 ceasca infuzie de salvie
  • 1/2 ceasca infuzie de maghiran
  • 1/2 ceasca infuzie de cimbru
  • 1 ½ lingurite coaja de portocala rasa
  • 1 lingurita coaja de lamâie rasa
  • 1 lingura zahar
  • 1 ceasca lapte
  • 1 ceasca stafide
  • 1 ceasca migdale curatate. taiate
  • 1 lingura cimbru si flori de limba mielului (pentru omat)

Mod de preparare

1. Se fierb in vin plantele aromatice si zaharul 20 de minute. Se adauga toate infuziile, coaja de lamâie si de portocala, stafidele, migdalele si se amesteca bine.

2. Se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute.

3. Punciul se serveste cald ornat cu cimbru si flori de limba mielului.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise