Punci de mar si artar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mar taiat felii
  • 3 linguri granulate de ceai cu scortisoara si lamaie
  • 250 ml suc de mere
  • 1 baton de scortisoara
  • 2 bucati anason
  • 4 cuisoare
  • 4 linguri sirop de artar

Mod de preparare

Toate ingredientele se pun la foc cu 500 ml apa si se lasa sa se patrunda timp de 10 min. la foc moale. Bautura se serveste fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise