Pupi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 iaurturi
  • 3 pahare (aceleasi) faina
  • 3 pahare zahar
  • 1 cl bicarbonat
  • 1 ou
  • un borcan de Nutella de 420 gr.
  • 1/2 l lapte
  • 200 gr. nuca de cocos

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul, zaharul, faina, bicarbonatul si oul. Se pune aluatul in tava tapetata cu unt si faina si se pune apoi la cuptor, 10 minute la 200 grade C si inca 25 minute la 180 grade Celsius. Se taie patrate cind e rece. Din Nutella si lapte se prepara o crema, pe baie de abur.

In crema fierbinte se introduc cu o lingura patratele reci, se insiropeaza bine, iar apoi se scurg usor si se trec prin nuca de cocos macinata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise