Puricei cu slaninuta gratinati

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame puricei
  • 200 grame slaninuta afumata cubulete(sau pancetta)
  • 250 grame cascaval afumat ras
  • unt.

Mod de preparare

Puriceii se fierb 2-3 minute in apa cu sare, dupa care se scurg bine intr-o sita. .Separat se caleste slaninuta afumata. Intr-un vas termorezistent, care s-a uns in prealabil cu unt, se pune un strat de puricei, unul de slaninuta, apoi cascaval ras si se repeta operatiunea terminandu-se cu cascaval ras deasupra. Se da la cuptorul preincins la 200 grade Celsius pentru 20 de minute(pana cand cascavalul se topeste si capata o culoare aurie) si se serveste alaturi de salata de sezon. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise