Puricei de mamaliga Tradaro

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii
  • 500 g mamaliga (rest ramas care s-a racit)
  • 3 oua
  • 5 linguri de branza telemea rasa
  • 1 lingurita delikat
  • 200 ml lapte
  • piper, chili (dupa preferinte)
  • 50 g margarina Rama ( pentru uns tava)
  • frunze de busuioc proaspat
  • smantana

Mod de preparare

Mamaliga se taie cubulete.

Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat, piper, chili.

Tava se unge cu margarina Rama.

In tava se pune compozitia si se presara frunzele de busuioc.

Se introduce tava in cuptor la foc potrivit 20 minute

Dupa ce se scoate tava din cuptor se pune pe deasupra smantana dupa gust.

Puriceii se servesc calzi cu castraveciori acri sau varza acra.

Se mai pune suflet cat va lasa inima.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise