Queen's Punch

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 ml ceai de ceylon fierbinte si tare
  • 40 ml Cognac
  • 100 ml lichior de vanilie
  • 100 ml frisca
  • 1 lamaie

Mod de preparare

se incalzeste ceaiul cu coniac si se adauga lichiorul de vanilie, precum si frisca, batuta putin. Se repartizeaza compozitia in 4 pahare. Se spala lalamia cu apa fierbinte si se taie subtiri. Se decoreaza fiecare pahar cu cite 2 felii de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise