Quiche cu praz

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 foietaj
  • - 2 bucăţi de praz
  • - câteva roşii
  • - 3 linguri de muştar(opţional)
  • - 2 ouă întregi
  • - 200 ml de smântănă groasă
  • - sare şi piper
  • - un pumn de caşcaval ras
  • - câteva ciuperci
  • - ulei
  • - mărar verde(opţional)

Mod de preparare

Aprinde cuptorul. Taie feliuţe prazul spălat şi căleşte-l în puţin ulei. Poţi adăuga şi câteva ciuperci felii.

Bate ouăle cu sarea şi piperul, adaugă smântâna şi bate bine.

Rade caşcavalul sau telemeaua, adaugă-l în ouăle bătute.

Dacă doreşti să fie picant pune nişte pastă de ardei iute.

Întinde aluatul în tava neunsă şi înţeapă-l cu furculiţa.Unge cu muştar dacă vrei mai acrişor.

Amestecă tot cu prazul călit şi întinde peste aluat. Deasupra poţi pune felii subţiri de roşii.

Pune în cuptorul cald la foc potrivit cam 40 de minute, până se văd marginile rumene ale aluatului. Serveşte cald, simplu sau cu o salată verde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise