Quinche cu broccoli

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul:150 g unt, 160 g crema de branza, gen Philadelphia (poti folosi si branza de vaci), 280 g faina si sare.
  • Umplutura: broccoli - buchetele oparite, ciuperci, rosii taiate cubulete sau cirese.
  • Puteti folosi si bucatele de piept de pui, parizer, salam ramas prin frigider.
  • 50 ml smantana, 100 g cascaval ras, 2 oua batute, sare, piper, putin busuioc uscat.

Mod de preparare

Puneti untul si brânza într-un castron si amestecati bine cu un mixer. Adaugati faina si sarea si mixati pâna când totul devine ca un pesmet mai mare dupa care, amestecati cu mâna sau cu o lingura pâna când coca se aduna ca o bila. Puneti vasul la frigider pentru 30 minute. Presarati un pic de faina pe masa si întindeti.

Asezati aluatul intins intr-o tava de tarta neunsa, apoi asezati buchetele de broccoli, ciupercute si rosii.

Peste umplutura turnati un amestec din 250 ml smantana, 100 g cascaval ras, 2 oua batute (din care am oprit 1 lingura ca sa ung gratiile de aluat si marginile tartei), sare, piper, putin busuioc uscat. La copt la 180 grade C, cam 45 min....si gata

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise