Rachiu de mirodenii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru rachiu de drojdie
  • 50 g scortisoara
  • 2 nucsoare
  • 3-4 cuisoare
  • 1 baton vanilie
  • 5 g chimion

Mod de preparare

Rachiul se amesteca cu scortisoara pisata mare, nucsoara taiata bucati, cuisoarele, vanilia taiata bucati si chimionul. Se lasa sa macereze 60 zile, dupa care se strecoara si se filtreaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise