rafaelita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g nuca cocos
  • 6 albusuri
  • 3 lg faina
  • 200g zahar
  • se coc 2 foi in tava. Crema:6 galbenusuri
  • 150g zahar
  • se pun 2 lg faina si 200ml lapte
  • 1 lgt ness.

Mod de preparare

Se fierb pana se ingroasa, la sfarsit se amesteca cu 250g margarina. se aseaza o foaie ,crema, foaie, crema si se orneaza cu nuca de cocos colorata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise