Rafaello

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 210 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g lapte praf
  • 4 vanilii
  • 250 g nuca de cocos
  • alune prajite si nesarate.

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul spuma, se adauga laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos si se amesteca totul foarte bine. Daca vi se pare greu sa folositi lingura, puteti lucra cu mixerul la care atasati paletele pt aluat. Din compozitia rezultata formati bilute, in interiorul carora puneti cate o aluna. Bombonelele se tavalesc prin restul de nuca de cocos. Pastrati bombonelele la rece in frigider pana la servire.

Mai multe retete, gasiti pe blogul meu, la adresa: http://dulcesarat.blogspot.com/

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise