Rafaello

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g zahar
  • 300ml apa
  • 200g margarina rama
  • 450g lapte praf
  • 200g nuca de cocos
  • zahar vanilat, esenta de rom
  • stafide, alune...etc

Mod de preparare

zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros.

se face proba cu picatura de sirop in paharul cu apa sau se pune o picatura pe o farfurie, daca se formeaza o biluta si nu curge atunci este gata.

punem si margarina si o lasam sa se topesca, apoi adauga laptele praf si amestecam energic pt a nu se forma cocoloase.

se poate face si cu mixerul si e bine sa cernem laptele praf inainte de folosire.

punem 150g cocos si zaharul vanilat si romul.

lasam sa se raceasca si apoi formam bilute pe care le umplem cu stafide si le tavalim prin cocos.

cine doreste poate sa puna si 2 foi de napolitane macinate in compozitie,desigur atunci se pune mai putin cocos.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise