RAFAELO

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 14 linguri de zahar
  • 300 gr nuca de cocos (din care se opresc 50 gr pentru a se pune deasupra)
  • 1 l de frisca
  • 250 ml de suc Frutti Fresh

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga cele 14 linguri de zahar, apoi se adauga 250gr de nuca de cocos (amestecandu-se cu lingura de lemn de jos in sus).

Se tapeteaza tava cu ulei si faina, se baga la cuptor la foc mic. Dupa ce s-a copt se scoate si se lasa un pic la racit.

Apoi se insiropeaza cu sucul, s epune toata frisca deasupra, apoi se presara nuca de cocos.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise