RAFAELO CU FOI

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt foi:5 oua
  • 100g zahar
  • 4 linguri faina
  • praf de copt. Pt crema 1:4 albuse 12 linguri zahar
  • 100g nuca de cocos. Pt crema 2:4 galbenuse
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura miere de albina
  • putin lapte
  • 1/2 pachet unt.

Mod de preparare

Foile:se amesteca toate ingrendientele si se fac 4 foi. Crema 1:se bate albusurile cu zaharul pe abur,se adauga nuca de cocos, aceasta crema se imtinde pe toate cele 4 foi. Crema 2:galbenusurile,zaharul,mierea si laptele se bat pe abur, cand e rece se amesteca cu untul.Crema obtinuta se intinde doar pe primele 3 foi a patra foaie ramanand unsa doar cu prima crema.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise