Raffaello

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 7 albusuri
  • 200g zahar
  • 100g nuca de cocos
  • 5 linguri faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • Crema:
  • 7 galbenusuri
  • 7 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 400ml lapte
  • esenta vanilie
  • 200g unt

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu 200g zahar. Se adauga 100g nuca de cocos, 5 linguri faina si 1 praf de copt stins in zeama de lamaie.

Se coace in tava tapetata cu hartie de copt.

Galbenusurile se freaca cu 7 linguri zahar, se adauga 8 linguri faina, 400ml lapte si esenta de vanilie.

Se fierbe la foc mic pana se ingroasa.

Cand se raceste crema, se adauga 1 pachet unt.

Crema se intinde deasupra blatului racit.

Se presara nuca de cocos si se da la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise