RAFFAELLO

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru Raffaello avem nevoie de:
  • - 150g zahar pudra cu vanilie
  • - 200g lapte praf
  • - 200g nuca de cocos
  • - o tabla de unt
  • - 2 foi de napolitane cu vanilie
  • - 100g alune/migdale intregi

Mod de preparare

Se mixeaza untul impreuna cu zaharul pudra pana se obtine o spuma, se adauga laptele praf, nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite foarte bine.

In ceea ce priveste foile de napolitane, eu cumpar foile pentru vafe de la Vel Pitar. Obtinem astfel o pasta pe care o tinem 30 de min la frigider.

Din pasta luam cate putin, punem o aluna/migdala in mijloc si facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos.

Veti vedea astfel ca puteti pacali pe oricine ca mananca din renumitele Rafaello ambalate.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise