Raffaelo

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr zahar pudra
  • 1 pachet de unt
  • 200 gr lapte praf
  • nuca de cocos (pentru patul in care se vor rostogoli)
  • migdale sau alune de padure
  • 2 foi de napolitane
  • 1 lingura si 1/2 unt topit

Mod de preparare

Se freaca cu o lingura de lemn zaharul, pachetul intreg de unt, laptele praf, 2-3 linguri nuca de cocos si untul topit pana devine un aluat dulce usor de modelat in palma dupa care se adauga foile de napolitane maruntite. Se amesteca din nou compozitia dupa care se tine o jumatate de ora la frigider. Se fac bilute de marimea unei nuci, iar in mijloc se pune cate o migdala sau o aluna de padure (depinde de gusturile fiecaruia). Se tavalesc prin nuca de cocos pana se acopera complet si se servesc dupa ce se mai tin 10 minute la frigider. Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise