Raffaelo - bomboane de casa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr lapte praf
  • 250 gr zahar pudra
  • 200 gr unt 82% grasime
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • o esenta de vanilie
  • 100 gr nuca de cocos+ nuca de cocos pt ornat

Mod de preparare

Intr-un castron se pun laptele praf, zaharul + cel vanilat, esenta de vanilie si nuca de cocos, se amesteca si se pune untul moale.

Se amesteca toate, cam 10 min., pt ca untul sa se topeasca si sa se formeze o pasta tare.

Se formeaza bilute si se dau prin nuca de cocos. Se lasa la frigider pt cel putin o ora.

Se pot umple cu alune de padure, migdale sau nuci. Eu le prefer simple! :)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise