Randunica

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 9 oua
  • 22 linguri de zahar
  • 8 linguri nuca macinata
  • 5 linguri faina
  • cafea fiarta
  • 250 gr.margarina
  • ciocolata.

Mod de preparare

Pentru blat se se bat spuma 6 albusuri cu 6 linguri de zahar,se adauga pe rand 6 galbenusuri apoi se adauga cele 8 linguri de nuca si cele 5 de faina.Se coace la foc moderat in tava unsa si tapetata cu faina.Crema: se freaca 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar,3 linguri de cafea (preparata si racita),putina apa si se pune pe aburi pana se ingroasa amestecandu-se mereu, se pune la racit si se adauga 250 gr margarina.Se bat apoi bine 3 albusuri cu 9 linguri zahar in care se adauga 4 linguri de zahar ars.Se pune blatul pe o tava apoi crema, peste spuma si deasupra ciocolata rasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise