Pentru blat se se bat spuma 6 albusuri cu 6 linguri de zahar,se adauga pe rand 6 galbenusuri apoi se adauga cele 8 linguri de nuca si cele 5 de faina.Se coace la foc moderat in tava unsa si tapetata cu faina.Crema: se freaca 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar,3 linguri de cafea (preparata si racita),putina apa si se pune pe aburi pana se ingroasa amestecandu-se mereu, se pune la racit si se adauga 250 gr margarina.Se bat apoi bine 3 albusuri cu 9 linguri zahar in care se adauga 4 linguri de zahar ars.Se pune blatul pe o tava apoi crema, peste spuma si deasupra ciocolata rasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise