Ratotă cu ceapă verde

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 2 fire cîrnaţi
  • 1 legătura ceapă verde
  • 2-3 bucăţele de slănină
  • sare, piper

Mod de preparare

Am avut ouă proaspete si cu galbenuş galben - portocaliu aşa ca s-a impus o ratotă cu ceapă verde si cîrnaţi!

Am prăjit cîteva bucăţele de slănină, am pus cîrnatii, ceapa verde şi peste ele am pus 6 ouă bătute cu sare şi piper. Am mestecat continuu si , cînd ouăle au avut aspect de jumări, imediat am deşertat în farfurie.

Alături, pîine coaptă pe vatră si ceva roşii tăiate.

A ieşit o bunătate !!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise