ravioli cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • oua
  • cascaval
  • ciuperci
  • ulei
  • ceapa
  • sos tomat
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Din faina,oua si 50 ml de apa se prepara coca de consistenta tare. Ceapa si ciupercile se inabusa in ulei , adaugandu-se sare si piper.Din aluatul obtinut se intind cateva foi, care se taie in fasii lungi de cca 4 cm.

Compozitia din ceapa si ciuperci se asaza peste foile taiate , care se acopera cu alte foi. Se presara pe marginele foilor de aluat pentru a se lipi si se taie cu rondeaua.

Raviolii obtinuti se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei.

Dupa fierbere se strecoara , se scurg bine, apoi se asaza intr-o tava ,s e adauga sosul tomat, cascavalul ras si se introduce tava la cuptor timp de 10 min.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise