ravioli cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • oua
  • cascaval
  • ciuperci
  • ulei
  • ceapa
  • sos tomat
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Din faina,oua si 50 ml de apa se prepara coca de consistenta tare. Ceapa si ciupercile se inabusa in ulei , adaugandu-se sare si piper.Din aluatul obtinut se intind cateva foi, care se taie in fasii lungi de cca 4 cm.

Compozitia din ceapa si ciuperci se asaza peste foile taiate , care se acopera cu alte foi. Se presara pe marginele foilor de aluat pentru a se lipi si se taie cu rondeaua.

Raviolii obtinuti se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei.

Dupa fierbere se strecoara , se scurg bine, apoi se asaza intr-o tava ,s e adauga sosul tomat, cascavalul ras si se introduce tava la cuptor timp de 10 min.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise