Din faina,oua si 50 ml de apa se prepara coca de consistenta tare. Ceapa si ciupercile se inabusa in ulei , adaugandu-se sare si piper.Din aluatul obtinut se intind cateva foi, care se taie in fasii lungi de cca 4 cm.
Compozitia din ceapa si ciuperci se asaza peste foile taiate , care se acopera cu alte foi. Se presara pe marginele foilor de aluat pentru a se lipi si se taie cu rondeaua.
Raviolii obtinuti se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei.
Dupa fierbere se strecoara , se scurg bine, apoi se asaza intr-o tava ,s e adauga sosul tomat, cascavalul ras si se introduce tava la cuptor timp de 10 min.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise