Reteta pentru anemici

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-1
  • 5kg bors de putina(de preferat facut acasa)
  • miere dupa gust(cam 100gr.)
  • oua de prepelita(5-6)
  • un praf de sare
  • 1 lingura telina rasa fin
  • 1/2 mar.

Mod de preparare

Se pun ingredientele in blender(oua,sare,telina,mar,miere),se mixeaza,adaugand bors,pana se obtine o bautura omogena.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise