reteta ptr copii budinca cu brinza.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 2 portii: 4 cartofi, 300 g branza, 300 ml lapte, 3 linguri de unt, (optional: 1 ou)
  • Preparare: amestecati branza rasa cu cartofii taiati bucati potrivite si cu laptele si oul batut spuma. Se poate sa gatiti sufleul de cartofi si fara ou, dar acesta il face mai pufos.

Mod de preparare

Topiti untul intr-o craticioarasi puneti peste el compozitia de branza si cartofi, dupa care dati la cuptor aproximativ 40 de minute sau pana cand se inmoaie cartofii si se rumeneste sufleul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise